پیاتزا: بازی با فرانسه دومین فینال ماست | قدرت فرانسه نیاز به معرفی ندارد پیاتزا ۱۴ بازیکن خود برای دیدار با فرانسه را اعلام کرد تاریخ و ساعت بازی ایران و فرانسه در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | مسیر سخت ایران برای صعود سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشورماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد
سرخط خبرها

پتی: تابحال چنین شوتی نزده بودم|استقبال گرگانی‌ها را فراموش نمی‌کنم

  • کد خبر: ۶۵۵۹۲
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۸
پتی: تابحال چنین شوتی نزده بودم|استقبال گرگانی‌ها را فراموش نمی‌کنم
پری پتی می‌گوید تاکنون چنین شوتی از راه دور نزده و در بازی مهرام برای اولین بار بوده که شوتش از آن فاصله داخل سبد رفته است.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، پری پتی بازیکن آمریکایی تیم بسکتبال شهرداری گرگان که در ثانیه آخر بازی توانست نتیجه دیدار چهارم فینال را با یک شوت حساس تغییر دهد و باعث قهرمانی تیمش شود از استقبال مردم گرگان شگفت زده است و می‌گوید: من عاشق شهر گرگان هستم و به نظرم هواداران گرگان بهترین هواداران دنیا هستند. استقبال باشکوهی از ما در گرگان انجام دادند و من هیچوقت آن را فراموش نمی‌کنم.
او در ادامه گفت: مردم گرگان همیشه حامی تیم بسکتبال شان بودند. ای کاش امسال هم می‌توانستیم در سالن بسکتبال گرگان بازی کنیم و همانجا جشن قهرمانی را می‌گرفتیم. مطمئنا با حضور تماشاگران گرگان فینال خیلی جذاب‌تر می‌شد. من ۳ سال پشت سر هم در ایران بازی کردم و همه از من حمایت کردند و تجارب بسیار خوبی از حضور در ایران به دست آوردم.
پتی درباره فینال لیگ برتر گفت: بازی‌های خیلی خوبی بود و ما خیلی به مهرام و بازیکنان آن‌ها احترام می‌گذاریم. با آن‌ها رقابت سختی داشتیم و خیلی خوشحالم که توانستیم بازی را ببریم، ولی من بیشتر از اینکه توانستیم جام را به گرگان ببریم خوشحالم و هیجان زده ام.
او درباره شوت لحظه آخرش هم گفت: من هر چیزی که می‌زنم گل است (می خندد) جدا از شوخی من توپ را انداختم بالا و همه گفتند دست خدا بوده، منم هم فکر می‌کنم همین بود که توپم گل شد.
پتی درباره اینکه  آیا قبلا هم تجربه زدن چنین شوتی را داشته؟ گفت:نه هیچ وقت تا الان همچین شوتی نزده بودم. من همیشه دو امتیازی و سه امتیازی گل می‌کنم، اما این بار از زمین خودمان شوت کردم و برای اولین بار بود که در یک بازی مهم گل می‌شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->